afbeelding_home.jpg

Voordat ik in 2011 startte met Webbink Interim Management & Advies, heb ik ruim twintig jaar kennis en ervaring opgedaan bij diverse gemeenten in uitvoerende functies, bij het ontwikkelen van beleid en als afdelingshoofd. Die mix vind ik belangrijk om voeling te houden met de praktijk. Zodoende ben ik binnen gemeenten, provincies en regionale uitvoeringsorganisaties allround en snel inzetbaar voor uiteenlopende opdrachten – van afdelingsmanager, proces- en projectleider tot adviseur. Van huis uit ben ik milieukundige. Onderwerpen als duurzaamheid en klimaatverandering liggen me dan ook na aan het hart en op dat vlak heb ik vele opdrachten vervuld. Opdrachtgevers vragen me regelmatig terug, het vertrouwen dat daaruit spreekt, vervult me met trots.

Verbinden van partijen
In opdrachten geef ik graag sturing aan verandering en vertaal ik strategische doelen naar een concrete, heldere aanpak. Ik krijg er veel energie van als zaken daadwerkelijk gerealiseerd worden. Daarbij vind ik het belangrijk om burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties te verbinden met gemeenten: mensen, kennis, functies en belangen. Bij veel projecten, zeker bij de uitvoering van klimaat- en duurzaamheidsbeleid, is participatie van groot belang! Inmiddels heb ik bij verschillende gemeenten in de keuken kunnen kijken. Die kennis en ervaring rond aanpakken neem ik mee in een volgende opdracht, waar ze soms tot nieuwe inzichten leiden.

Onderscheidende competenties
Samenwerkingsgericht, antenne voor politieke verhoudingen, integer, verantwoordelijkheidsgevoel, afspraak = afspraak, creatief, toegankelijk, sociaal, klantgericht, kwaliteitsbewust, analytisch, besluitvaardig, flexibel, resultaatgericht, gedreven en ondernemend.

Groot netwerk
Mocht ik als interim-manager uw vraag niet zelf kunnen oppakken, dan is de kans groot dat ik via mijn uitgebreide netwerk een passende match tot stand kan brengen.